"Had ik dan misschien tropische vissen besteld?"

Becky Smith uit Londen was in de wolken toen ze enkele dagen geleden via de verkoopsite eBay een tafel en 6 stoelen wist te versieren. Maar de 21-jarige moeder uit Londen kreeg de verrassing van haar leven toen de gekochte goederen geleverd werden. De besteller had immers 2 dozen met 40 zakken vol tropische vissen voor de deur gezet. En Smith, zij twijfelde of ze misschien iets verkeerds bij de bestelling gedaan had.

Een vriendin van Smith zette het filmpje met de complete verrassing gisteren op Facebook, waar het al snel miljoenen keren bekeken werd:

"De bestelling werd aan de deur afgezet. Ik heb de dozen opgepakt en ze daarna geopend. En dan zag ik die 40 zakken met tropische vissen. Ik was ronduit in shock. Eigenlijk heb ik de vissen niet geteld. Ik was helemaal van de kaart. Ik was ervan overtuigd dat ik zelf de fout gemaakt had die vissen te bestellen. Het was verschrikkelijk", aldus Smith op diverse Britse nieuwswebsites. Uiteindelijk zou het gaan om een 150-tal vissen.

"Mocht ik ze gekocht hebben, dan had ik ze ook gehouden. Niet dat ik ervan hou. Mijn 3-jarige dochter had ze in ieder geval graag gehouden."

"Een half uur later stond de besteller opnieuw aan mijn deur, met de juiste bestelling. Hij schaamde zich dood voor de vergissing." De vissen waren bedoeld voor een dierenwinkel in de buurt.

lees ook