Belgische vrouw maakt dodelijke smak op rotsen in Benidorm

In de Spaanse badplaats Benidorm is gisteren een 48-jarige Belgische vrouw omgekomen nadat ze een dodelijke val had gemaakt op de rotsen. Dat bevestigt Buitenlandse Zaken. Mogelijk viel de vrouw terwijl ze op een uitkijkpunt een selfie nam.
Archieffoto

Volgens de Spaanse media deden de feiten zich voor in de nacht van dinsdag op woensdag rond 01.30 uur 's nachts. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de vrouw al overleden te zijn.

Ter plaatse werd eveneens een 38-jarige Spanjaard aangetroffen. Ook hij liep verwondingen op en werd onderkoeld overgebracht naar het ziekenhuis. Hij wordt, van zodra zijn toestand dat toelaat, ondervraagd. De lokale politie is inmiddels een onderzoek gestart.

Buitenlandse Zaken bevestigt dat er een onderzoek loopt, maar beschikt niet over verdere details. Over de identiteit van het slachtoffer kon Buitenlandse Zaken enkel kwijt dat het gaat om een vrouw die ter plaatse woont.