Presentator K3-show lekt haarkleur kandidates

De Nederlandse presentator Gerard Joling heeft de spanning over het verloop van de finale van "K3 zoekt K3" met één foto doorbroken. Joling postte op Instagram een beeld van de generale repetitie. Daarop is te zien welke duo's het tegen elkaar opnemen vanavond, hoewel de finalisten hun haarkleur tot de finale angstvallig geheim moesten houden.

De foto werd binnen de minuut offline gehaald, maar het kwaad was al geschied. Een opmerkzame Twitteraar deelde de foto snel via haar eigen profiel.

De zes finalisten werden op maandag al naar de kapper gestuurd. Hun haarkleur bleef tot nu steevast verborgen onder een dikke wollen muts. Of alle kandidates van haarkleur veranderd waren, bleef een goed bewaard geheim.

Combinatie topfavorietes mogelijk

Op Jolings foto is te zien dat er slechts één kandidate een nieuw kapsel gekregen heeft. De Nederlandse Lisa had donkerbruine lokken, maar heeft nu een ros kapsel. Zij neemt het op tegen publiekslieveling Hanne, wiens haar nog een tintje roder is geworden.

Jindra en Klaasje blijven de blondines van dienst. Marthe en Lauren behouden hun donkerbruin kapsel. Een combinatie van de drie topfavorieten (rosse Hanne, blonde Klaasje en donkere Marthe) is dus perfect mogelijk.

Welke 8 K3-combinaties treden vanavond aan?

  • Lauren, Klaasje, Lisa
  • Marthe, Jindra, Hanne
  • Lauren, Klaasje, Hanne
  • Marthe, Jindra, Lisa
  • Lauren, Jindra, Lisa
  • Marthe, Klaasje, Hanne
  • Lauren, Jindra, Hanne
  • Marthe, Klaasje, Lisa