3,6 miljoen Vlamingen en Nederlanders keken naar finale "K3 zoekt K3"

Ruim 1,8 miljoen Nederlanders en evenveel Vlamingen hebben gisteravond gezien wie de nieuwe meisjes van K3 werden. De cijfers voor Nederland komen van de Stichting KijkOnderzoek. Op definitieve Vlaamse cijfers is het wachten tot maandag, maar de live-cijfers (mensen die rechtstreeks tv keken en dus niet uitgesteld, nvdr.) geven al een indicatie, aldus VTM-woordvoerster Sara Vercauteren.

"Naar het laatste deel, waarin de winnaars bekendgemaakt werden, keken 1,8 miljoen Vlamingen", aldus Vercauteren. "Voor het hele programma waren dat er gemiddeld 1,6 miljoen."

De finale van "K3 zoekt K3" werd live uitgezonden op VTM en op de Nederlandse omroep SBS 6. Minstens 3,6 miljoen Vlamingen en Nederlanders zagen hoe Hanne, Klaasje en Marthe het haalden van Jindra, Lauren en Lisa.