Opnieuw brandstichting bij bedrijf in Vladslo

In de nacht van zaterdag op zondag is een bedrijf uit Vladslo bij Diksmuide opnieuw het slachtoffer geworden van brandstichting. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne. Het gaat al om de vierde brandstichting in amper twee maanden tijd.

Bij het bedrijf Maeckelbergh in de Broekstraat werd afgelopen nacht een ruit van de werkplaats stukgeslagen. Door het kapotte raam gooide de brandstichter een molotovcocktail naar binnen. Buiten is trouwens nog een tweede molotovcocktail gevonden. Het vuur doofde vanzelf, waardoor het bedrijf weinig schade opliep.

Het is al de vierde keer in twee maanden tijd dat het bedrijf uit Vladslo getroffen wordt door een brandstichting. Volgens het parket is er een spoor naar de dader of daders, maar momenteel zijn er nog geen verdachten opgepakt.