Na ruzie met lief koopt man per ongeluk een helikopter

Tijdens een woordenwisseling met je lief doet een mens al eens domme dingen. Een Britse man uit Dumfries weet daar sinds kort alles van. "Ik doe nog altijd wat ik zelf wil", sprak hij tegen zijn vriendin. Waarna hij prompt naar eBay surfte en zijn dure woorden in de praktijk bracht.

Om zijn punt kracht bij te zetten, gebruikte hij een helikopter. "Ik doe wat ik wil. Als ik een helikopter wil kopen, dan koop ik ook een helikopter", zei hij tegen zijn vriendin. "Daar kan je geen helikopters kopen", was de respons van zijn lief.

Waarna hij prompt naar zijn computer ging, de veilingsite opende en per ongeluk op "koop nu" drukte bij een advertentie van een helikopter. De waarde van het toestel? 45.000 pond, ofwel 63.000 euro.

De helikopter, een Enstrom Shark 280F, komt dus in theorie zijn richting uit. Met de hulp van crowdfunding hoopt hij dit te realiseren. Aan de verkoper heeft hij voor de zekerheid al gezegd dat hij per ongeluk op een verkeerde knop heeft gedrukt. "Het was niet de bedoeling om de helikopter ook echt te kopen."

lees ook