"Blij dat ik mijn begeleider niet knock-out geslagen heb"

Het was een van die dingen die ze nog wilde doen tijdens haar leven, en dus besloot de 72-jarige Polly Chester alsnog om te skydiven. Ze was er dan ook helemaal klaar voor. Geen zenuwen en zeker geen schrik. Maar haar enthousiasme leidde uiteindelijk tot grotere kosten dan ze gedacht had. Genieten met open mond bleek immers niet de juiste manier. Tijdens de val, die gefilmd werd, verloor Chester haar gebit.

Chester op nieuwswebsite Fox 13: "Toen ik mijn mond dicht deed, realiseerde ik me dat mijn tanden verdwenen waren. Ik had immers niet gemerkt dat ze uit mijn mond gevlogen waren. Ik heb dan bij mezelf gevloekt. Ik hoorde de man met wie ik sprong daarna zeggen dat ze tegen zijn hoofd gevlogen waren. Ik ben blij dat ik hem niet knock-out geslagen heb."

"Ik heb er erg van genoten. Ook al is het de sprong nu veel duurder uitgevallen. Ik heb meer voor mijn gebit betaald dan wat er voor de skydive betaald is."

Het leverde alvast volgende grappige beelden op:

lees ook