"Eerst dacht ik dat hij een grap maakte"

Van je vrienden moet je het hebben. Omdat alles snel moest gaan, was het deze vrienden niet gelukt om een vrijgezellenfeestje voor de toekomstige bruidegom te organiseren. En dus was de oplossing: laten we dat doen op zijn trouwdag! Terwijl bruidegom Miles Sullivan na het traditionele "You may kiss the bride"- moment weggekaapt werd, leek kersverse echtgenote Antoinette verweesd achter te blijven, met als enige troost: een hamburger in een McDonald’s. De foto daarvan ging de afgelopen dagen viraal, maar al bij al vond de bruid die uitstap naar de fastfoodketen niet zo erg.

Antoinette, afkomstig uit Hereford, Groot-Brittannië, op diverse Britse nieuwswebsites: "Eerst dacht ik dat hij een grap maakte. Maar dan heb ik hem weggestuurd met de boodschap om er iets leuks van te maken. Eigenlijk was ik op dat moment opgelucht omdat ik een reuzehonger had. Ik wilde sowieso geen protserig huwelijk. Het was nooit de bedoeling om veel geld aan mijn huwelijk te besteden."

Samen met haar 4 kinderen en de aanwezige gasten ging ze naar de plaatselijke McDonald’s. Daar viel ze natuurlijk op en verschillende klanten kwamen haar feliciteren met haar huwelijk.

"Vriendinnen vertelden me daarna dat ik gerust kwaad had mogen worden. Maar wat maakt het mij uit? Het was een geweldige ervaring, ook omdat ik na maanden van diëten eindelijk mijn tanden in deze junkfood mocht zetten. Het was de beste hamburger die ik in lange tijd had gegeten."

Miles: "Ik heb de beste vrouw van de wereld, dat ik haar zo kon laten zitten om mijn vrijgezellenfeestje te vieren." Het feestje bevatte onder meer een paintball-sessie.

lees ook