Brusselse politie waarschuwt voor verkeersdrukte rond Heizel vrijdagavond

Vrijdagavond wordt het erg druk rond de Heizelsite. Om 20.45 uur spelen de Rode Duivels vriendschappelijk tegen Italië in het Koning Boudewijnstadion. Op dat moment vindt in Heizelpaleis 12 een concert van André Rieu plaats. Om 20 uur staat er ook nog een voorstelling van circus Bouglione in het park van Laken op het programma. De politie van Brussel Hoofdstad/Elsene waarschuwt nu al voor de gevolgen op de weg.
Archieffoto

In functie van de volkstoeloop voor de aanvang van de wedstrijd en eventueel ook na de match, kunnen de Houba de Strooperlaan, de Keizerin Charlottelaan en de Magnolialaan tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, meldt de politie van Brussel Hoofdstad/Elsene. De bussen van het openbaar vervoer worden in de mate van het mogelijke doorgelaten, maar de lanen in het park van Laken zijn slechts beperkt toegankelijk voor het autoverkeer.

Door de werken op de Romeinsesteenweg is het beter om parking C via de ring op te rijden. Voorts wordt gevraagd om de omgeving van de Heizelvlakte met de auto zo veel mogelijk te vermijden. Het openbaar vervoer rijdt normaal.