Elke dag 6 miljard views op app Snapchat

De Amerikaanse app Snapchat heeft gemeld dat er ongeveer 6 miljard video's per dag worden bekeken op de populaire app. Dat is een verdrievoudiging tegenover een half jaar geleden. Met Snapchat kunnen gebruikers foto's en video delen voor een beperkte tijd. Daarna worden de bestanden verwijderd.

2015 is een boerenjaar voor de populaire app Snapchat. De videodeeltoepassing is opgejaagd wild op de multimediamarkt. Zowel Facebook als Google hebben de voorbije jaren een miljardenbod uitgebracht op het bedrijf, maar Snapchat wil daar vooralsnog niet op ingaan.

De goede cijfers van Snapchat maken de app nog aantrekkelijker voor overnemers. Het bedrijf is niet beursgenoteerd, maar de waarde wordt geschat op 14 miljard euro.

Snapchat kreeg begin deze maand heel wat kritiek op de nieuwe privacyvoorwaarden van de app. Snapchat claimt alle rechten op de beelden die worden gedeeld door zijn gebruikers.

Meest gelezen