Ellen DeGeneres lanceert trailer "Finding Dory"

Ellen DeGeneres heeft de trailer van "Finding Dory" online gezet, het vervolg op de succesvolle animatiefilm "Finding Nemo" van Disney en Pixar. De film moet in de zomer in de zalen komen.
©2013 DISNEY•PIXAR. ALL RIGHTS RESERVED.2013

In het vervolg op "Finding Nemo" staat de blauwe vis Dory centraal, de vergeetachtige reisgenoot van Nemo's vader Marlin. Ze komt te weten dat ze werd geboren in een instelling die zeedieren voorbereidt op een terugkeer naar de oceaan, en reist nu samen met Marlin en Nemo terug om haar ouders te vinden.

Net als in de vorige film uit 2003 spreekt Dory opnieuw met de stem van Ellen DeGeneres. Zij lanceerde de trailer op ellentube.com. Ook Eugene Levy, Diane Keaton, Idris Elba en Willem Dafoe doen mee als stemacteur.