Acteur Shia Labeouf kijkt 3 dagen lang naar zichzelf

De Amerikaanse acteur Shia Labeouf is bezig met een opmerkelijk kunstproject: hij kijkt 72 uur lang naar films met zichzelf. Bovendien staat er ook nog een camera op hemzelf gericht, zodat iedereen hem kan volgen tijdens zijn filmmarathon. Fans mogen hem trouwens ook gezelschap komen houden.

Shia Labeouf begon gisteren aan All My Movies in het Angelika Film Center in New York. Hij bekijkt zijn films in omgekeerde chronologische volgorde. Beginnen doet hij dus met het recente "Man down", om morgen te eindigen met zijn debuut "Holes".

Het publiek kan Shia Labeouf in de zaal gezelschap komen houden. Een filmticket is niet nodig, maar op drukke momenten zulen de mensen wel moeten aanschuiven. Wie daar het geduld niet voor heeft, maar de acteur wel graag wil zien terwijl die naar zijn eigen films kijken, kan dat doen via de live stream op de website Newhive.com (al kost zelfs dat geduld: het kan lang duren voor de site opent...)