Dode bij verkeersongeval op E313 in Tongeren

Bij een verkeersongeval op de E313 in Tongeren richting Luik is dinsdagavond een dode gevallen. Twee andere mensen hebben lichte verwondingen opgelopen. Het slachtoffer zou motorpech gekregen hebben en was uitgestapt. Op dat ogenblik werd hij aangereden.

De aanrijding gebeurde rond 22 uur tussen de af- en oprit ter hoogte van Tongeren. Een man zou met zijn voertuig pech gekregen hebben en was uitgestapt. Op dat ogenblik werd hij aangereden. Voor de man kon geen hulp meer baten.

In het aanrijdende voertuig liep een persoon verwondingen op. Daarna botste nog een wagen op de bestelwagen van de overleden bestuurder en het tweede voertuig. Een vierde auto kon de andere wrakken ook niet tijdig ontwijken. Zo goed als alle betrokkenen kwamen uit Wallonië.