Colruyt roept Boni Selection Noordzeevissalade terug

Colruyt roept Boni Selection Noordzeevissalade terug, vanwege de aanwezigheid van de bacterie listeria monocytogenes. De supermarktketen vraagt het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel.

De mogelijke symptomen van besmetting door listeria zijn koorts en hoofdpijn. Deze symptomen kunnen leiden tot listeriose, een ernstige ziekte met een incubatietijd tot 8 weken. Zwangere vrouwen moeten extra aandacht schenken aan deze symptomen, net als mensen met een verminderde weerstand en ouderen. Wie het product geconsumeerd heeft en deze symptomen vertoont, raadpleegt best zijn huisarts.

De Noordzeevissalade, die te koop was in de versafdelingen van alle Colruyt-winkels, is ondertussen uit de verkoop genomen. Het gaat om verpakkingen van 160 gram, met artikelnummer 36547 en houdbaarheidsdatum 2/12/2015.

Aan de klanten wordt gevraagd om het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel, waar het zal worden terugbetaald. Voor meer informatie kunnen klanten terecht op het nummer 02/360.10.40.