Man probeert meisje van fiets te sleuren, politie zoekt getuigen

Politie en gerecht zijn op zoek naar een man die vorige week heeft geprobeerd een 10-jarig meisje vast te grijpen in Tisselt (Willebroek), mogelijk om haar in zijn witte bestelwagen te sleuren. Het meisje kon gelukkig ontkomen.

De feiten dateren van donderdag 5 november, toen het meisje in kwestie omstreeks 11 uur in de doodlopende Kardinaal Cardijnlaan fietste. Op het einde van de straat dook een man op uit enkele bosjes. Hij probeerde het meisje vast te grijpen maar slaagde daar niet in. Het meisje reed weg en de man stapte in een witte bestelwagen en reed haar nog achterna. Even later verdween hij echter.

Politie en parket zijn op zoek naar getuigen van het incident of personen die de bestuurder van de bestelwagen rond dat tijdstip hebben opgemerkt. De bestelwagen was een groot model met een witte nummerplaat met zwarte letters en de cijfercombinatie 471. Na de feiten reed hij in de richting van het kanaal van Willebroek.

Tips zijn welkom bij de politie Mechelen-Willebroek op het nummer 015/464.464.