Kylie Minogue bevestigt relatie met 27-jarige acteur

Kylie Minogue heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met de 20 jaar jongere Britse acteur Joshua Sasse. De zangeres leerde Sasse kennen tijdens de opnames van de ABC-serie "Galavant". Ze maakt hiermee een einde aan de geruchtenmolen.

Kylie Minogue (47) sprak op de Australische zender 2DayFM voor het eerst over haar nieuwe relatie met de 27-jarige acteur Joshua Sasse. Daarin bevestigde ze dat "ze een koppel zijn".

Minogue maakt zo een einde aan de geruchten die al langer de ronde deden. In september werden ze in Londen al samen gezien en ook op Instagram waren er al verschillende foto's van hen beide verschenen.

De vonk sloeg over tijdens de opnames van de Amerikaanse ABC-serie "Galavant", waarin Minogue een kleine rol speelt. "Hij is zo'n goede acteur en het is ook echt een leuke serie. Ik was gelukkig een van de gastactrices, dus op de set hebben we elkaar ontmoet", vertelt ze.

Minogue had al laten weten dat ze opnieuw klaar was om te daten na haar breuk met Andres Velencoso. Ook hij was tien jaar jonger. "Ik wil graag iemand leren kennen, want ik ben een romantische ziel. Ik hoef niet meteen te trouwen, maar ik ben wel graag verliefd", zei Minogue aan Event Magazine in het begin van het jaar.