Red Hot Chili Peppers op affiche Rock Werchter

Herman Schueremans heeft Red Hot Chili Peppers toegevoegd aan de affiche van Rock Werchter. De groep is de headliner op zaterdag 2 juli 2016. Eerder raakte al bekend dat Rammstein en Florence + The Machine volgende zomer op de wei van Werchter zullen staan.
2014 Getty Images

Rock Werchter heeft een derde naam toegevoegd aan de affiche van de komende editie van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Red Hot Chili Peppers staat op zaterdag 2 juli op het podium van het festival. De Amerikaanse band staat al voor de zesde keer op de affice van Rock Werchter.

De Amerikaanse band rond Anthony Kiedis en Flea brak begin de jaren 90 door met het album "Blood sugar sex magik" en scoorde hits met "Under the bridge", "Otherside" en "Californication".

Red Hot Chili Peppers zal komende zomer zijn nieuwe album "#11" voorstellen aan de Belgische fans. Danger Mouse is de producer van het album.

"Het wordt een hete combi klassiek en gloednieuw tijdens het zesde bezoek van Amerika's warmbloedigste rockgroep aan Rock Werchter", meldt Rock Werchter. Rock Werchter vindt in 2016 plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.