"Bevergem for life" met soundtrack van serie in de AB

De makers van de televisieserie "Bevergem" organiseren op zondag 13 december een uniek concert met een gelegenheidsband ten voordele van Music For Life. De opbrengst van de benefietavond gaat naar Unicef, het kinderfonds van de Verenigde Naties. "Dat is toch een beetje de max, de muziek van Bevergem", reageert acteur en co-auteur Freddy De Vadder.

De makers van "Bevergem" hebben een benefietavond ten voordele van Music For Life georganiseerd. Op zondag 13 december treedt een gelegenheidsband met de acteurs uit de serie op in de AB in Brussel.

Onder anderen Bart Vanneste (Freddy De Vadder), Piet De Praitere (Claude), Ann Tuts (Martin), Zouzou Ben Chikha (Amar), Dries Heyneman (Kurt), Wannes Cappelle (Wantje/Johan), Ilse De Koe (Hilde), Annemone Valcke (Elise), Gunter Lamoot (Stefan – Bende van de Roste), David Galle (Thierry – Bende van de Roste) en Luc Dufourmont (Luc – Bende van de Roste) zullen nummers van onder anderen Fleetwood Mac, Grace Jones, Supertramp en Cindy Lauper brengen.

“Wel, ik heb afgesproken met de andere pipo’s en prenten van Bevergem om samen al die liedjes te zingen met ongelooflijk goede muzikanten. En dat allemaal voor het goede doel. Het is ten voordele van mensen die in de miserie zitten. Het gaat geweldig worden. Ja, ik ben veel te goed. Koekegoed", aldus Fredde Dee Vadder.

De opbrengst van "Bevergem for life" gaat naar Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties. Unicef ijvert voor de rechten van kinderen in de hele wereld, en helpt hen een beter leven te leiden.