Thalys betaalt ook tickets latere datum terug

Thalys zal nu ook tickets terugbetalen, voor wie voor de komende weken of maanden een reis naar Parijs had gepland. Dat heeft journalist Sven Pichal bekendgemaakt in het Radio 2-programma Spits. Eerder al had de vervoersmaatschappij laten weten treintickets terug te betalen van het voorbije weekend en vandaag, maandag 16 november.

Thalys wil tegemoet komen aan reizigers die bang zijn om in de nabije toekomst naar de Franse hoofdstad af te reizen. Wie zijn reis wil annuleren, moet wel ten laatste morgen (dinsdag 17 november) contact opnemen met de klantendienst van Thalys. Omboeken naar een latere datum kan ook, daarvoor krijgen klanten nog tijd tot zondag, 22 november.

Thalys maakte het voorbije weekend al bekend dat ze tickets van afgelopen weekend én vandaag maandag terugbetaalt voor die reizigers die niet meer naar Parijs vertrokken omwille van de aanslagen en de drie dagen van nationale rouw daar.