Woensdag speciale thema-uitzending "Wat nu? Vragen na Parijs"

Naar aanleiding van de aanslagen in Parijs afgelopen vrijdag, brengt Eén woensdag de speciale thema-uitzending "Wat nu? Vragen na Parijs". Phara de Aguirre en Martine Tanghe proberen inzicht te geven op de gebeurtenissen en ze proberen in te schatten wat de aanslagen voor ons en voor de samenleving betekenen.

De thema-uitzending over de aanslagen in Parijs wordt woensdag van 21.25 uur tot 22.45 uur uitgezonden.

Phara de Aguirre en Martine Tanghe laten zich in de uitzending ook inspireren door vragen van kijkers. Ze zullen die vragen met de verschillende gasten proberen te beantwoorden. Iedereen kan vragen insturen via vragennaparijs@een.be.

"Wat nu? Vragen na Parijs"

"Wat nu? Vragen na Parijs" zal worden uitgezonden omstreeks 21.25 uur tot 22.45 uur, in het slot van de programma's "Koppen" en "Van Gils & Gasten".