"Wat nu? Vragen na Parijs" al vanavond te zien op Eén

De speciale thema-uitzending "Wat nu? Vragen na Parijs" zal vanavond al worden uitgezonden op Eén. Het programma vervangt de voetbalmatch België-Spanje, die afgelast is door het verhoogde dreigingsniveau.

In de eenmalige uitzending zullen Phara de Aguirre en Martine Tanghe stilstaan bij de aanslagen van afgelopen vrijdag in de Franse hoofdstad. Samen met verschillende gasten zoeken ze antwoorden op veelgestelde vragen.

Het programma zou normaal morgen worden uitgezonden, maar komt nu een dag vroeger op de buis. Het vervangt namelijk de voetbalwedstrijd België-Spanje die normaal te zien zou zijn, maar afgelast is door het verhoogde dreigingsniveau.

Kijkers kunnen hun vragen doorgeven via vragennaparijs@een.be.

"Wat nu? Vragen na Parijs" is vanavond om 20.40 uur te zien op Eén. Het programma zal ook live te bekijken zijn op onze site.

Na de uitzending heeft Eén nog een nieuwe aflevering van de reeks "De ridder" geprogrammeerd om 21.55 uur. Daarna volgt "Het Journaal laat".