Maakt hartje binnenkort plaats voor verschillende emoticons op Twitter?

Zullen Twittergebruikers binnenkort met verschillende emoticons kunnen reageren op een bericht in plaats van het pas ingevoerde hartje? Volgens verschillende Amerikaanse media is de site alleszins een dergelijke functie aan het testen.
ImageGlobe

Zo'n twee weken geleden kwam de microblogsite met een opvallende vernieuwing. Het sterretje - waarmee gebruikers een bericht bij hun favorieten konden plaatsen - werd vervangen door een hartje. Een beslissing die niet bij iedereen met lofzang werd onthaald.

Nu lijkt het erop dat Twitter het symbool al opnieuw aan het herbekijken is. Een gebruiker heeft op de website namelijk laten weten dat ze gevraagd is om mee te werken aan een test, waarbij ze uit verschillende emoticons kan kiezen om een tweet te markeren.

De testen of functie zijn evenwel nog niet officieel aangekondigd. Wanneer een journalist van The Verge om een reactie vraagt aan Twitter, krijgt hij op een toepasselijke wijze antwoord.