The Last Shadow Puppets heeft na acht jaar tweede album klaar

The Last Shadow Puppets heeft een nieuw album klaar dat "ergens volgend jaar" zal uitkomen. Dat bevestigt drummer en producer James Ford aan de muzieksite Rock & Pop. Het vorige - en eerste - album dateert van 2008.
AP2009

Alex Turner (bekend van Arctic Monkeys) en Miles Kane brachten in 2008 samen "The age of the understatement" uit. Hoewel het project nooit echt stop werd gezet, bleef het wachten op nieuw werk van de heren samen.

In 2013 liet Turner al verstaan dat hij nieuwe dingen niet uitsluit. Na heel wat geruchten is het nu ook officieel: een tweede album is klaar.

"Het laatste dat ik dit jaar heb gedaan, is de opname van een nieuw album van The Last Shadow Puppets", zei James Ford. "Die plaat komt ergens volgend jaar uit."