"Had hij misschien plots een wesp ingeslikt?"

De titels op nieuwswebsites logen er niet om: deze trompettist was niet slecht, nee, hij was héél slecht. Werkwoorden als "ruïneren" en "afslachten" waren dan ook schering en inslag. Bovendien gebeurde de trompetsolo op een wel erg ongelukkig moment: tijdens de intrede van bruid Patricia, samen met haar vader, op haar huwelijk. En dat dus terwijl de tonen van Felix Mendelssohn’s "Wedding March" weinig vakkundig verknoeid werden.

Het huwelijk vond plaats in Sao Bento do Sapucai nabij Sao Paulo, Brazilië, samen met een kleine groep van familieleden en vrienden in een plaatselijke kapel. Maar het was dus niet de bruid die de show stal. Al is het begin nog aanvaardbaar, "toch leek het alsof de trompetspeler (het zou gaan om een vriend van de familie) plots een wesp inslikt en het helemaal fout loopt", aldus verschillende nieuwsmedia. De bruid probeert alvast haar moment vast te houden en laat zich niet uit haar lood slaan.

Het filmpje ging de afgelopen dagen viraal, met intussen meer dan een half miljoen hits:

lees ook