"Ik weet wat deze titel voor jou betekende"

De kogel is door de kerk: David Beckham werd enkele dagen geleden verkozen tot "Sexiest man alive". En dus zit het jaar van Chris Hemsworth, die vorig jaar deze titel in de wacht sleepte, erop. Iets wat hij met de nodige humor wist te verwerken, zo bleek toen Golden Globe-winnares Jessica Chastain enig medelijden met hem leek te hebben, omdat deze titel volgens haar zoveel voor hem betekende.

Na de bekendmaking van de winnaar, twitterde Chastain, bekend van "Zero dark thirty": "Oh man. Je moet wel helemaal het noorden kwijt zijn. Ik weet hoeveel deze titel voor jou betekende."

"Thor"-acteur Hemsworth was niet te beroerd te reageren, met de nodige humor: "Bedankt Jessica, voor die lieve woordjes en om mij eraan te doen herinneren dat ik nu over mijn hoogtepunt heen ben."

"Ook al wist ik de afgelopen 12 maanden dat deze dag eraan zou komen, toch doet het pijn. Nu ik langzaam opga in mijn (door weer en wind) aangetaste verrimpelde buitenkant, hoop ik dat die maanden herinnerd blijven, om dan vergeten te worden om dan nog meer vergeten te worden." Hij voegde nog toe dat het innerlijke het belangrijkste was en dat hij zich wel kon vinden in de keuze van Beckham.

Chastain sloeg daarna nog even, maar zalfde onmiddellijk: "Is Beckham niet ouder dan jij? Pieker er niet over, Chris. Je hebt een A+ -karakter en dat is wat telt!"

lees ook