Wat als je naam klinkt als "Fuck That Bitch"?

"Men heeft me al herhaaldelijk beschuldigd een valse naam te gebruiken, of een misleidende naam. Maar dit is mijn echte naam en dit is het bewijs." Een 23-jarige Australiër met Vietnamese roots is het dan ook beu dat zijn naam hem voortdurend in de problemen brengt. In het Engels wordt zijn naam, Phuc Dat Bich, immers verbasterd tot "Fuck That Bitch".

Via Facebook wees hij het internet al op dit probleem in het begin van dit jaar, maar het verhaal ging pas de afgelopen dagen viraal. Door die interpretatie werd immers zijn Facebookaccount al enkele keren geblokkeerd en werd hem aangemaand om een andere naam te gebruiken. "Maar dit is mijn echte naam, ook al lijkt niemand dat te geloven. Daarom publiceer ik mijn identiteitsbewijs dan ook op Facebook", aldus de jongeman.

Hij voegde er ook aan toe dat zijn naam dus niet wordt uitgesproken als "Fuck That Bitch", maar wel als "Phoo Da Bic". Het deed de Australische nieuwswebsite News alvast concluderen: "Don’t like my name? Phuc Dat!"

lees ook