Vermomde Adele neemt zelf deel aan wedstrijd voor Adele-imitators

Adele heeft in "The Graham Norton Show" haar grootste fans bij de neus genomen. Letterlijk: de Britse zangeres deed undercover mee aan een imitatiewedstrijd. Als "Jenny" viel ze met haar valse neus en dikke laag make-up niet door de mand, tot ze begon te zingen.

De zangeres is een goede vriendin van de Britse talkshowpresentator Graham Norton. Hij wijdde gisteren een volledige aflevering van "The Graham Norton Show" op BBC aan de release van "25", het nieuwe album van Adele.

Norton organiseerde een talentenjacht met negen grote Adelefans, die hun idool zo goed mogelijk moesten imiteren. Wat ze niet wisten, was dat de enige echte Adele ook een van de deelnemers was. De zangeres mengt zich als "Jenny" onder de zenuwachtige fans. Vermomd met een valse neus en kin en bedekt met een dikke laag make-up doet ze haar uiterste best om niet door de mand te vallen.

Kinderoppas "Jenny" zegt vol overtuiging "dat Adele haar tijd wel heeft genomen voor het nieuwe album." Ze veinst vlak voor haar optreden nog een paniekaanval. Geen van de andere kandidates heeft iets in de gaten, tot Adele de eerste noten van "To make you feel my love" inzet. Met stomverbaasde gezichten en een tranendal tot gevolg.

Het integrale fragment