Bart Peeters zingt nummer over aanslagen in Parijs

Zanger Bart Peeters bekritiseert de aanslagen in Parijs in een gloednieuw nummer. Op zijn Facebookpagina deelt Peeters de opname van "Hemel", een lied dat hij gisterenavond voor de eerste keer bracht tijdens een optreden in Dilbeek. "Op een steenworp van Molenbeek", schrijft zijn broer en manager Stijn Peeters op Facebook.

"Ik heb gisteren een liedje voor jullie gemaakt en ik zou het nu graag spelen", zo leidt Peeters "Hemel" in. "Die heilige geschriften zijn verwarrend en oud. Er staat niet geschreven dat elke zot mag misbruiken en moorden, in de naam God. Want God is liefde, en zeker geen haat", zingt hij onder meer.

"Gisteren, Dilbeek, op een steenworp van Molenbeek. Politie in kogelvrije vesten aan de deur. Toch een beetje spanning in de zaal. En dan opent Bart met dit. Boenk erop!", zo schrijft Barts broer en manager Stijn Peeters bij het fragment.

Beluister het integrale nummer

Meest gelezen