Jani Kazaltzis presenteert "Jani gaat..." op Vier

Jani Kazaltzis zal in het voorjaar te zien zijn in het nieuwe programma "Jani gaat..." op televisiezender Vier. "In het programma wordt de stylist helemaal uit zijn comfortzone weggetrokken en dompelt hij zich onder in avonturen die mijlenver van zijn vertrouwde omgeving staan", meldt Vier.

Jani Kazaltzis zal in het voorjaar acht weken lang te zien zijn in het nieuwe programma "Jani gaat..." op Vier. Daarmee maakt hij de overstap van Vijf naar Vier.

De stylist zal onder meer aan de slag gaan bij het leger. Een andere aflevering focust op "full time mama" Kazaltzis en de presentator wordt ook geconfronteerd met het pokercircuit. "Stuk voor stuk staan zijn avonturen loodrecht op zijn eigen vertrouwde leven", meldt Vier. 

Bart De Pauw

Het programma wordt gemaakt door Koeken Troef, het productiehuis van Bart De Pauw. Het is de eerste keer sinds het ontstaan van het bedrijf dat een programma niet op de openbare omroep wordt uitgevonden.

De Pauw vervult in dit programma enkel een rol achter de schermen. Hij en Kazaltzis zijn goede vrienden. De stylist speelde dit jaar nog een gastrol in De Pauws Eén-programma "De biker boys".