Lianne La Havas stelt Belgisch concert uit

De Britse singer-songwriter Lianne La Havas stelt haar concert van morgen in de Ancienne Belgique uit naar dinsdag 15 december. Aangekochte tickets blijven geldig op de nieuwe concertdatum, zo meldt organisator Live Nation.
www.dennisbeekelaar.com

"Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen en de huidige situatie waarin Brussel zich momenteel bevindt, wordt het concert van Lianne verplaatst. Ze kijkt er naar uit om haar fans op deze nieuwe datum in de AB te verwelkomen", zo staat te lezen in de korte persmededeling.

Alle verkochte tickets voor het concert van 24 november blijven geldig voor de nieuwe concertdatum. Wie zich op de nieuwe datum niet kan vrijmaken, kan zich voor de terugbetaling van zijn ticket voor 6 december wenden tot het voorverkooppunt.