Music For Life in teken van "Iedereen zorgt voor iedereen"

De baseline van de nieuwe Music For Life-actie van Studio Brussel is "Iedereen zorgt voor iedereen". Alle mensen die deelnemen aan de actie kunnen zelf kiezen voor welk goed doel ze geld inzamelen. De acties kunnen geregistreerd worden op de website dewarmsteweek.be.

Tijdens de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december, organiseert Studio Brussel de tiende editie van de geldinzamelactie Music For Life. Net als de voorbije twee edities bepalen de deelnemers zelf welk goed doel ze ondersteunen onder het motto: "Iedereen zorgt voor iedereen".

Op de website dewarmsteweek.be kunnen deelnemers hun actie in het kader van Music For Life registreren. Nieuw dit jaar is de Warmathon. In vijf Vlaamse steden worden tijdens De Warmste Week van Music For Life loopevenementen georganiseerd.

Bekende meters en peters roepen per stad op om zoveel mogelijk rondjes te lopen. het geld dat daarmee wordt ingezameld wordt verdeeld onder alle goede doelen, meer dan duizend, die door de Vlamingen geregistreerd werden voor Music for Life.

Inschrijven kan vanaf vandaag op dewarmsteweek.be en kost 12 euro. Daarvan gaat 10 euro naar Music for Life. Met de overige 2 euro ben je als loper verzekerd.

Tijdens de week voor Kerstmis zendt Studio Brussel live De Warmste Week van Music For Life uit vanuit het provinciaal domein De Schorre in Boom. Meer details worden bekendgemaakt op 7 december.