Sofia Vergara geeft jawoord aan Joe Manganiello

De acteurs Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn afgelopen weekend getrouwd in Florida. Het huwelijk werd zondag voltrokken in een exclusief hotel in Palm Beach. Voor de 43-jarige Vergara is het het tweede huwelijk.

De Colombiaans-Amerikaanse actrice Sofia Vergara heeft haar jawoord gegeven aan Joe Manganiello. De 43-jarige Vergara en de 38-jarige Manganiello zijn getrouwd in Palm Beach in Florida.

Vergara heeft verschillende foto's van haar sprookjesachtig huwelijk gepost op Instagram. Er waren ongeveer vierhonderd gasten aanwezig op het huwelijk van het acteurskoppel.

Sofia Vergara begon haar carrière als fotomodel en brak als actrice door in enkele Mexicaanse soapseries. In 2002 verhuisde ze naar de VS. Sindsdien bouwde ze een mooie carrière uit in Hollywood. Ze is bekend van films als "Machete kills", "New Year's eve" en "Lords of dogtown". Vergara speelt een van de hoofdrollen in de tv-serie "Modern family".

Joe Manganiello acteerde onder meer in "Spider-Man", "Magic Mike" en "What to expect when you're expecting". Eind 2014 verloofde hij zich met Vergara. Voor Manganiello is zijn huwelijk met Vergara het eerste huwelijk. Sofia Vergara was van 1991 tot 1993 getrouwd met haar jeugdvriend Joe Gonzalez. Ze heeft een zoon uit haar eerste huwelijk.