Bert Bultinck volgt Jörgen Oosterwaal op bij Knack

Bert Bultinck wordt de nieuwe hoofdredacteur van Knack Magazine. Hij gaat zowel Knack Magazine als Knack Focus leiden en wordt in zijn functie bijgestaan door Karel Degraeve, die zijn adjunct-hoofdredacteur wordt.
BELGA/VERSTRAETE

Bert Bultinck volgt Jörgen Oosterwaal op als hoofdredacteur van Knack Magazine en Knack Focus. In de dagelijkse leiding wordt hij bijgestaan door adjunct-hoofdredacteur Karel Degraeve.

Bert Bultinck begon zijn carrière als freelance journalist. Bij De Morgen was hij een tijdlang chef van de opiniepagina's. Zes jaar geleden stapte hij over naar De Standaard, waar hij het laatste anderhalf jaar ook adjunct-hoofdredacteur was.

Knack is een van de weinige weekbladen op de Vlaamse markt die een stijgend aantal lezers bereikt. Het blad bereikt wekelijks 620.000 lezers.