N-VA richt zich met Frans- en Engelstalige nieuwsbrief tot buitenlandse journalisten

De N-VA heeft dinsdag een nieuwsbrief in het Frans en het Engels gelanceerd voor buitenlandse journalisten. De nieuwsbrief, die tweewekelijks op dinsdag verschijnt, geeft een overzicht van het belangrijkste nieuws over de partij "rechtstreeks en zonder filter". "Op die manier krijgen jullie een duidelijker beeld van wat onze ministers realiseren en het werk dat onze leden in de verschillende parlementen realiseren", schrijft voorzitter Bart De Wever in de eerste nieuwsbrief.

"Over de grootste partij van Vlaanderen en België bestaan er jammer genoeg heel wat misverstanden", licht De Wever nog toe. Volgens hem overstijgt de visie van de N-VA de grenzen. "We willen weten wat er gebeurt in andere regio's, bij ons en in het buitenland. Daarom is het belangrijk om snel en efficiënt over correcte informatie in een verstaanbare taal te beschikken", luidt het nog.

De nieuwsbrief bevat een reeks korte artikels. Wie meer wil weten kan doorklikken op het uitgebreide artikel op de website van de partij. Die bestaat reeds langer in vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.