Reismagazine Grande wordt louter digitaal platform

Het reismagazine Grande verdwijnt als maandblad en gaat verder als digitaal platform. Op www.grande.be zullen bezoekers de reportages en de foto's en impressies van de reisreporters kunnen terugvinden. Dat meldt uitgever Koen Van Wichelen.

Het digitaal platform van Grande start begin 2016. Naast de reportages en impressies kunnen de bezoekers via het platform ook bestemmingen boeken.

"We selecteerden per bestemming de hotels die bij onze Vlaamse reporters het best in de smaak vielen en bieden deze exclusief aan", legt Van Wichelen uit. "Daarnaast biedt www.grande.be in samenwerking met andere reissites ook toegang tot alle andere hotels en vakantieverblijven ter wereld." De lancering van het digitale reisplatform voor Vlaanderen gebeurt door de vennootschap Grande Reizen met Gert Van Wichelen als oprichter en algemeen directeur.

Met de lancering van het digitale reisplatform voor Vlaanderen wordt het maandelijkse gedrukte magazine overbodig. Het magazine bereikte volgens cijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM) maandelijks ruim 100.000 lezers in Vlaanderen.