An Meskens wordt nieuwe hoofdredacteur van Story

An Meskens wordt de nieuwe hoofdredacteur van Story. Meskens, die overkomt van Dag Allemaal, vervangt Annelies Roebben die naar Het Laatste Nieuws terugkeert. Dat meldt De Persgroep.

Roebben maakte 6 jaar geleden de overstap naar Story waar ze, eerst als rechterhand van Thomas Siffer en nadien van Frederik De Swaef, Story mee op de kaart zette als showbizzblad. "De voorbije jaren waren de mooiste uit mijn carrière", zegt Roebben. "Ik heb veel gedaan en gegeven maar ook heel veel teruggekregen."

Volgens De Persgroep loodste Roebben de ploeg van Story door "woelige maanden". "Ze zorgde er voor dat de overname en de verhuizing van Story naar De Persgroep zo goed mogelijk verliepen", luidt het in een persmededeling van De Persgroep. "Het was een zware maar leerrijke reis. Mijn taak zit er op. Story gaat een nieuwe toekomst tegemoet. Daar horen nieuwe mensen aan de top bij", aldus Roebben.

Vanaf januari versterkt Roebben de eindredactie van Het Laatste Nieuws, de krant waar ze 17 jaar geleden haar carrière begon.

Meskens werkt al 16 jaar in de media. Ze begon als redactiecoördinator bij TEEK, was persverantwoordelijke van JIM en Q-Music en verdiende 12 jaar haar sporen bij Dag Allemaal, waarvan 4 jaar als adjunct-hoofdredactrice. Meskens zal de Story-redactie aansturen in een vernieuwingsoperatie, zegt De Persgroep.

"Story is een sterk merk waar ik erg in geloof", zegt Meskens. "Het blad krijgt een nieuw elan."