Adele breekt record van 'N Sync in VS

De Britse zangeres Adele heeft in de VS een record dat al 15 jaar op naam van 'N Sync stond, gebroken. In een halve week tijd zijn in de VS al meer dan 2,4 miljoen exemplaren van haar nieuwe album "25" verkocht. De boysband 'N Sync (met Justin Timberlake) verkocht in 2000 ruim 2,4 miljoen exemplaren van zijn tweede album "No strings attached".
AP2013

'N Sync heeft Adele al gefeliciteerd. "We zeggen nu officieel bye bye bye tegen het record van meest verkochte albums in een week op het moment dat Adele "Hello" zegt tegen de wereld. Gefeliciteerd."

Ook met haar vorige album "21" brak Adele records. Het was het eerste album dat in de VS twee jaar op rij bovenaan de lijst met best verkochte albums stond en het eerste album waar meer dan 3 miljoen digitale exemplaren van verkocht werden.

Eerder deze maand was "Hello" al de eerste single waarvan in een week in de VS meer dan een miljoen downloads verkocht werden.