Adele komt op 12 en 13 juni naar Sportpaleis

Adele komt op zondag 12 en maandag 13 juni 2016 naar het Sportpaleis in Antwerpen. De Britse zangeres heeft een Europese tournee aangekondigd op haar website. Ze komt haar derde album "25" voorstellen. De ticketverkoop start op 4 december.

De zangeres kondigt de tournee aan in een filmpje, waarin ze begint met "Hello, it's me, Adele", een verwijzing naar "Hello", de hitsingle uit haar jongste album, waarbij ze zelf in lachen uitbarst.  "Ik ben erg opgelucht om jullie te kunnen melden dat ik op tournee ga. Ik kan niet wachten om jullie te zien, tot snel."

De tournee start op 29 februari in Belfast. De data in Antwerpen zijn voorlopig de laatste op de lijst. Het is van 2011 geleden dat Adele optrad in ons land, toen stond ze in het Koninklijk Circus in Brussel.