Ook huiszoekingen zonder arrestaties in Verviers

Ook in Verviers zijn donderdagnamiddag huiszoekingen gehouden in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs. Net zoals in Sambreville zijn er ook in Verviers geen personen opgepakt en over de resultaten van de huiszoekingen wordt geen verdere informatie verschaft.

Eerder donderdag was de federale politie al binnengevallen in een woning in Auvelais, deelgemeente van Sambreville. Daar werd niemand opgepakt en het federaal parket wenste verder niet mee te delen wat de huiszoeking eventueel had opgeleverd.

Rond 16.00 uur voerde de federale politie dan huiszoekingen uit in twee woningen in Ensival, deelgemeente van Verviers. Ook daar werden geen arrestaties uitgevoerd en ook hier wordt over het resultaat van de huiszoekingen niets meegedeeld. Een aantal media meldde dat de persoon waarnaar de politie in Verviers op zoek zou zijn, naar Marokko zou gevlucht zijn maar dat wordt door het federaal parket voorlopig niet bevestigd.