Eindhoven neemt afscheid van zanger Armand

Familie, vrienden en collega's hebben donderdag afscheid genomen van de Nederlandse zanger Armand. In de concertzaal Effenaar werd een plechtigheid gehouden met veel muziek. Daarna werd het stoffelijk overschot van Armand gecremeerd in besloten kring.

In Eindhoven hebben familie en collega's van Armand een plechtigheid gehouden in zaal Effenaar. De zanger van "Ben ik te min" is vorige week donderdag op 69-jarige leeftijd overleden.

Op de bijeenkomst waren er optredens van onder anderen De Kik, Lucky Fonz III, Ludo Vandebroek en De Veulpoepers. Tijdens de bijeenkomst stond er op de lijkkist van Armand een wietplant. De protestzanger was een groot liefhebber van softdrugs.

De plechtigheid eindigde met de grootste hit van Armand: "Ben ik te min". Het nummer werd gespeeld door The Kik en Lucky Fonz III en werd massaal meegezongen door de aanwezigen. Na de plechtigheid werd Armand in besloten kring gecremeerd.