"Publiek heeft nieuwe K3 meteen in de armen gesloten"

Studio 100 heeft dit weekend zijn tenten opgeslagen in Flanders Expo in Gent. De tournee "K3 show" is van start gegaan met drie voorstellingen op zaterdag. "De eerste show met de oude en de nieuwe K3 was fantastisch. Het publiek heeft de nieuwe K3 meteen in de armen gesloten", aldus Gert Verhulst van Studio 100.

Marthe, Klaasje en Hanne hebben deze voormiddag hun eerste optreden als K3 gegeven in Flanders Expo in Gent. Dit weekend staan er zes uitverkochte optredens van de "K3 show - De afscheidtour van Karen, Kristel en Josje" gepland in de Arteveldestad. Volgend jaar volgend nog een dertigtal optredens in Antwerpen, Oostende en Hasselt.

"Het is een belangrijke dag vandaag voor alle K3-fans in het land. Er is heel veel volk afgekomen op de vuurdoop van de nieuwe K3. De eerste show vanochtend was fantastisch. Het publiek heeft de nieuwe K3 meteen in de armen gesloten", aldus Gert Verhulst.

Verwonderlijk vindt de baas van Studio 100 het succes van Marthe, Klaasje en Hanne niet. "Dat was te verwachten, want het publiek heeft de nieuwe K3 zelf gekozen", aldus Verhulst.

Studio 100 heeft extra veiligheidsmaatregelen getroffen om de optredens in goede banen te leiden. "De bezoekers worden gefouilleerd en we hebben het publiek gevraagd om wat vroeger te komen om alles rustig en sereen te laten verlopen. Dat is ook het geval", besluit Verhulst.

In de "K3 show - De afscheidtour van Karen, Kristel en Josje" zingen de oude en de nieuwe K3 verschillende nummers samen. Na de afscheidstournee volgend jaar houden Karen, Kristel en Josje K3 voor bekeken.