Arne en Maud krijgen hoofdrol in musical van Ketnet

Arne Decock (15) en Maud Verstraeten (12) hebben de finale van de talentenjacht "Ketnet musical - Kadanza together" gewonnen. Ze zullen de hoofdrol spelen in de musical "Kadanza together" van Ketnet en Studio 100.
© 2015 VRT - frederik beyens

De cast voor de musical "Kadanza together" is bekend. Vanochtend werden tijdens de livefinale van "Ketnet musical - Kadanza together" de twee hoofdrolspelers gekozen.

De 15-jarige Arne Decock uit Aartselaar en de 12-jarige Maud Verstraeten uit Oud-Heverlee zullen de hoofdrollen voor hun rekening nemen. Zij zullen vanaf 6 februari op het podium staan met de volwassen hoofdrolspelers Tatyana Beloy, Matthew Michel en Peter Van De Veire.

De voorbije week werden tijdens de voorrondes ook al de acteurs voor de vier andere sprekende kinderrollen gekozen. Dat worden Francisco Schuster, Anres Doise, Poppie Pilar De Beul en Leonie Savaete. Daarnaast spelen nog zestien andere kinderen mee in de musical "Kadanza together".