Ice-T en Coco Austin verwelkomen dochtertje

De Amerikaanse rapper Ice-T en zijn vrouw Coco Austin hebben een eerste kindje gekregen. Het 36-jarige glamourmodel Coco Austin is bevallen van een dochtertje. Coco Austin heeft een foto van Chanel Nicole gepost op Instagram.

Ice-T en Coco Austin hebben samen een eerste kindje gekregen. Het koppel stapte in 2001 in het huwelijksbootje. Veertien jaar later verwelkomen ze hun eerste dochter Chanel Nicole.

De 57-jarige rapper heeft al twee kinderen uit vorige relaties. Voor zijn 36-jarige vrouw is het het eerst kindje. "Kijk eens wie wat eerder kwam dan verwacht", schrijft Coco Austin bij een foto van haar pasgeboren dochter op Instagram.

"Ice en ik zijn erg trots. Ik moest huilen tijdens de bevalling en ik was bijzonder benieuwd om haar te ontmoeten", voegt Austin er aan toe. De baby woog iets meer dan 2,5 kilogram en is ongeveer 45 centimeter groot.