Zanger Scott Weiland plots overleden in tourbus

Scott Weiland, de vroegere zanger van de Amerikaanse rockband Stone Temple Pilots, is op 48-jarige leeftijd overleden. Weiland werd gisteravond dood aangetroffen in zijn tourbus. Hij was onderweg naar Medina (Minnesota) voor een optreden met zijn nieuwe band The Wildabouts.

Weiland was jarenlang de zanger van de grungeband Stone Temple Pilots en was ook de frontman van de "supergroep" Velvet Revolver, waar onder meer Guns n' Roses-gitarist Slash deel van uitmaakte. Twee jaar geleden werd hij uit Stone Temple Pilots gezet.

De man overleed in zijn slaap, wordt op zijn Instagram-account meegedeeld, tijdens een tourstop in Bloomington, nabij Minneapolis in de staat Minnesota.

 

Storms Media Group is a News Agency specializing in late breaking celebrity News & Images. © 2013 Storms Media Group Inc. All r

Meest gelezen