Franco Dragone geeft leiding bedrijf door aan Didier Hemann

Franco Dragone geeft de leiding van zijn bedrijf door aan Didier Hamann, die tot nu algemeen directeur van Le Soir was. Dat staat in een persbericht van de groep Dragone.
Franco Dragone

"Ik werd aangetrokken door de visie en de waarden van Franco Dragone", aldus Didier Hamann, die dertig jaar in de media gewerkt heeft. Volgens Dragone zal de groep met de aanstelling van Hamann het hoofd kunnen bieden aan de internationale uitdagingen, die steeds talrijker worden.

De groep Dragone werd in 2000 opgericht door artistiek leider Franco Dragone, bekend van Cirque du Soleil. De groep maakt spektakels die in de hele wereld worden opgevoerd. Bekend is de samenwerking met Céline Dion in Las Vegas, de openingsshow van Euro 2000 en de show "The house of the dancing water" in de Chinese gokstad Macau. Die laatste was met 192 miljoen euro de duurste show die Dragone ooit maakte.