Hoe hou je je kat uit je kerstboom?

Een gezin uit Cardiff (Wales) heeft "extreme" maatregelen genomen om hun kerstboom dit jaar te beschermen. De feestelijke boom hangt omgekeerd vast aan het plafond. Waarom? Het is de eerste kerst met kat Storm en het is nogal een "gekke" kat.
Image license supplied to Caters from source

Natasha Smith en haar partner Wayne Rudy deden er een hele dag over om de kerstboom en de pakjes aan het plafond te krijgen, maar het ongewone resultaat mag best gezien worden. De versiering hangt erin en een beeld van Superman lijkt de boom met zijn superkrachten op te tillen.

De nieuwe strategie moet verhinderen dat Storm, de nieuwkomer in huis, zich gaat uitleven. Misschien een tip om uw huisdier uit de kerstboom te houden. Of het gaat helpen, is maar zeer de vraag...

Image license supplied to Caters from source
Image license supplied to Caters from source

lees ook