Eén telt samen met Kobe Ilsen en Joy Anna Thielemans af naar 2016

Eén telt op oudejaarsavond live af naar het nieuwe jaar vanuit Antwerpen. Kijkers krijgen onder meer een deel van het eindejaarsconcert van Stan Van Samang en het vuurwerk in de stad te zien. Even voordien blikt Kobe Ilsen terug op het afgelopen jaar.
BELGA/DIRKX

De zender gaat op oudejaarsavond om 23.35 uur live naar het eindejaarsconcert van Stan Van Samang. Hij maakt vanop de Scheldekaaien in Antwerpen de kijkers warm voor 2016. "Thuis"-actrice Joy Anna Thielemans zal aftellen, waarna het vuurwerk uit Antwerpen live te zien zal zijn op tv.

Even voordien - om 22.20 uur - blikt presentator Kobe Ilsen in "Kobe sluit af" terug op het afgelopen jaar. Hij wordt onder meer bijgestaan door toogfilosoof Freddy De Vadder - bekend van "Bevergem" - en dj Adriaan Van Den Hoof. Het Zesde Metaal zorgt voor de live muziek samen met enkele gasten.