Justin Bieber twee keer in Sportpaleis in 2016

De Canadese zanger Justin Bieber komt in het najaar van 2016 voor twee concerten naar ons land. Bieber staat op 5 en 6 oktober op het podium in het Sportpaleis in Antwerpen. Zijn Europese tournee gaat een maand eerder van start in Berlijn.

De Canadese zanger heeft twee concerten in België gepland voor het Europese luik van zijn "Purpose world tour". Bieber zal in Europa meer dan dertig shows spelen. Twee dagen na zijn laatste concert in Antwerpen treedt de zanger op in de Gelredome in Arnhem in Nederland.

Concertorganisator Green House Talent waarschuwt de fans intussen voor malafide ticketverkopers. Het enige officiële verkoopskanaal voor de kaarten van de concerten van Justin Bieber is www.teleticketservice.com, klinkt het.

De 21-jarige Bieber brak op 15-jarige leeftijd door met zijn debuutalbum "My world". De Canadese zanger groeide uit tot een van de best verkochte artiesten ter wereld.