"AHHH" getatoeëerd op pols tijdens skydive

De Canadese Nadine Elaine heeft een nieuwe tatoeage laten zetten op haar pols. Niet zo speciaal, ware het niet dat de tatoeage er kwam tijdens een skydive. In 30 seconden tijd slaagde tatoeëerder Shannon Claydon erin met de hulp van twee skydivers de letters "AHHH" op haar pols te zetten.
Image license supplied to Caters from source

Het was Shannon die de stunt bedacht en vriendin Nadine zag het zitten. Ze sprongen samen uit een vliegtuig op 24 oktober. Tijdens de val, met een snelheid van 190 km/u, greep Nadine Shannon vast. Hij haalde zijn draagbaar tatoeagepistool boven en maakte de inscriptie die hij al eens op voorhand had geoefend.

Image license supplied to Caters from source

Het was de kunst voor Nadine om haar arm stil te houden en voor Shannon om zijn pistool min of meer stabiel te houden. Twee andere skydivers hielpen het duo daarbij.

In 30 seconden tijd was de klus geklaard en kon het duo elkaar loslaten om hun parachute te openen. Bij de landing was de vreugde totaal. Volgens de Daily Mail was voor hen de stunt geslaagd omdat "alle drie de H's gelukt waren".

Image license supplied to Caters from source

Kijkt u even mee naar het filmpje van het huzarenstukje?

lees ook