Clouseau in het najaar van 2016 in het Sportpaleis

De broers Koen en Kris Wauters hebben op de Facebookpagina van hun band Clouseau aangekondigd dat ze in december 2016 optreden in het Sportpaleis in Antwerpen. De concerten krijgen de naam "Clouseau danst".
vormkrijger

"Een advies dus: breng je dansschoenen mee!", schrijft Clouseau in de aankondiging van twee concerten in het Sportpaleis in Antwerpen in december 2016.

De groep staat op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 op het podium in het Sportpaleis. "Clouseau danst" is ook de titel van het nieuwe album van Clouseau. Dat album ligt in het voorjaar van 2016 in de winkelrekken.

Clouseau stond in 2000 voor het eerst op het podium in het Sportpaleis. De eindejaarsconcerten lokten jaar na jaar meer volk naar Antwerpen. In 2003 en 2004 stond de band veertien keer op het podium in de zaal. De vorige concertreeks in het Sportpaleis in 2014 was goed voor vier concertavonden.